pátek 20. prosince 2013

LAYNO tour - PAŘÍŽ 2013 - TUT DELA FRUT

Paříž 2013 – Tut dela frut party

Vydáno dne 20. Lis 2013 v kategorii Cestopisy / Zážitky
pariz2013-cestopis-tutdelafrut
Pokud jste, tak jako já, milovníci cestování, ale zrovna netisknete peníze, je právě pro vás cestovní kancelář Layno tour tou správnou volbou. Za pár tísícovek se můžete podívat do jedné z nejkrásnějších evropských metropolí a nasát tu pravou francouzskou atmosféru se vším všudy. To mi teda věřte!
Někoho by snad mohlo odradit, že musí strávit více hodin v autobusu, ale není se čeho bát. Už po pár hodinách jsme se jak se patří seznámili a večer si každý našel tu svou polohu, ve které se ráno probudil v Paříži.
Díky zkušené paní průvodkyni, později ji nikdo neřekl jinak než paní učitelko (asi ještě deformace ze školy), jsme všude přišli tak, abychom nemuseli čekat v dlouhých frontách, ve kterých není v Pařiži problém strávit i půl dne. Třeba na takovou Eiffelovku jsme čekali jen pár minut a po zdolání několika stovek schodů se nám otevřel nádherný výhled. V Paříži je snad na každém rohu nějaká památka, proto je zbytečné vypisovat, co všechno jsme viděli, stejně bych si na všechno nevzpomněla. Zkrátka pro nás byl připravený super program s dostatkem volného času. Jediným minusovým bodem bylo chladné počasí, ale i to jsme díky pravému francouzskému vínu hravě překonali. Někteří až moc! ;)

Ovšem asi nejdůležitější a nejzapamatovalnější částí je příjemná atmosféra, která celý zájezd doprovázela. Pokud smích prodlužuje život, tak v Paříži jsem si jej prodloužila o pěkných pár let. Každý večer jsme utužovali kolektiv a někteří z nás si tuto aktivitu zamilovali až tak, že skoro vůbec nespali, což pak horkotěžko doháněli přes den v autobusu.
Takže pokud ještě váháš, řeknu to jednoduše: „Neváhej a jeď!“ Paříž stojí za to vidět a s touhle partou můžu jenom zaručit, že to opravdu nebude nudné! A možná taky zjistíš, proč je titulek zrovna Tut dela frut party… ;) Bon Voyage!
Autor: Karolína Ondrušková

Žádné komentáře:

Okomentovat